építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Nyírjákó - házépítés-árajánlatok.hu

Házépítés szaknévsor » építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Nyírjákó

építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Nyírjákó

Itt 1 nyírjákói generálkivitelezéssel, házépítéssel foglalkozó vállalkozás közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük házépítésre.

részletes kereső

WEARO GROUP Korlátolt Felelősségű Társaság

4541 Nyírjákó, József Attila utca 17.

(31) 787-5921
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

vállalt épület típusa
lakópark, üzlethelyiség, családi ház, nyaraló, sorház, ikerház, gyorsház, egyéb

vállalt szolgáltatások
generálkivitelezés, épületbontás, felújítás, belsőépítészet, lakatosmunka, kőművesmunka, tetőfedés, bádogozás, festés, tapétázás, gipszkarton, ács-, állványozás, nyílászáró, asztalosmunka, garázskapu, villanyszerelés, vízvezetékszerelés, fűtéstechnika, hűtéstechnika, burkolás, parkettázás, üvegesmunka, kárpitosmunka, kertrendezés, sittszállítás, egyéb

Részletes ismertető
Ugye Ön is szembesült már a jelenlegi kautikus építőipari helyzettel? Egy ajánlatkérésre heteket, hónapokat vár, vagy egyáltalán meg sem kapja? Nem tudja, mennyibe fog kerülni az építkezés? Keressen bizalommal! Cégünk komplett kiviteli költségvetést készít Önnek, amivel még a kezdés előtt pontosan tudni fogja az összes várható költséget. Nincsenek apróbetűs részek, és tetszés szerint kiválthat benne bármit ízlése és igénye szerint. A jóváhagyást követően szerződhet velünk, és kivitelezői hálózatunk megépíti Önnek az otthonát garantáltan a költségvetésben szereplő áron. Hogy van-e díja? Igen, mert abban hiszünk, hogy aminek nincs díja, annak értéke sincs. Mit kap a pénzéért? Biztonságot, és a legprecízebb részletességet, amit gyakran több, mint 300 tétellel támasztunk alá. Ha úgy dönt, hogy egyedül keres kivitelezőt, akkor árazatlanul is rendelkezésre bocsátjuk az elkészített dokumentumot. Amennyiben bizalmával megtisztel, és mi építjük meg az épületet, a költségvetés díját szerződéskötéskor visszatérítjük.

Építőipari tervezés, (e-napló készültségnek megfelelő komplett építész, és szakági tervek tervezése) előkészítés, (költségbecslés, kiviteli költségvetés készítése) szervezés, (ajánlatkérések, alvállalkozók versenyeztetése, tervezőkkel történő kapcsolattartás, szükség esetén áttervezés) és befejező munkák a fő profilunk. (teljes generálkivitelezés)