építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Őriszentpéter - házépítés-árajánlatok.hu

Házépítés szaknévsor » építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Őriszentpéter

építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Őriszentpéter

Itt 1 Őriszentpéteri generálkivitelezéssel, házépítéssel foglalkozó vállalkozás közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük házépítésre.

részletes kereső

Kékedi Építőipari Bt.

9941 Őriszentpéter, Alszer u. 20.

(30) 937 8200
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

vállalt épület típusa
üzlethelyiség, családi ház, nyaraló, ikerház, egyéb

vállalt szolgáltatások
generálkivitelezés, épületbontás, felújítás, belsőépítészet, lakatosmunka, kőművesmunka, tetőfedés, bádogozás, festés, tapétázás, gipszkarton, ács-, állványozás, nyílászáró, asztalosmunka, garázskapu, villanyszerelés, vízvezetékszerelés, fűtéstechnika, hűtéstechnika, burkolás, parkettázás, üvegesmunka, kertrendezés, sittszállítás, egyéb

Részletes ismertető
Vállalkozásomat az Őrség központjában Őriszentpéter székhellyel 1986-ban magán vállalkozás keretein belül hoztam létre. Klasszikus magántervezői és építés kivitelezői tevékenységet folytatunk, mely mára komplex telekvásárlástól a kulcsátadásig terjedő szolgáltatássá bővült.
Cégem építészeti, építőipari generál kivitelezői, ingatlanközvetítő, értékbecslő és ingatlandiagnosztikával foglalkozik, de tevékenységi körünkbe tartozik a belsőépítészeti tervezés és kivitelezés, műszaki vezetés és a műszaki ellenőrzés is.
Elkötelezett híve és csodálója vagyok az Őrség műemlék és hagyományőrző épületeinek. Az elhivatottság magabiztosságát, a tudást és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalatot hoztam létre, amely azon túl, hogy teljesít, tervez, épít, ingatlant értékesít vagy szakért, még nyugalmat, pontosságot és biztonságot is jelent Megrendelői számára. Akár az Őrség mesebeli csodás világában, vagy bárhol ahol erre igény van.

Tisztelem a hagyományokat, az egyszerű, áttekinthetõ, emberhez közelálló megoldásokat. Vállom, hogy az igazi építészet mentes divattól, trendektől, izmusoktól.

Munkámmal embereknek teremtek otthont, munkahelyet, személyes vagy közösségi teret. Számomra ez a munka mérhetetlenül csodálatos és felemelő.