építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Szombathely - házépítés-árajánlatok.hu

Házépítés szaknévsor » építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Szombathely

építkezés, házépítés, generálkivitelezés szaknévsor, Szombathely

Itt 1 szombathelyi generálkivitelezéssel, házépítéssel foglalkozó vállalkozás közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük házépítésre.

részletes kereső

Tibor

9700 Szombathely

Ajánlatkérés Részletek

vállalt épület típusa
lakópark, üzlethelyiség, családi ház, nyaraló, sorház, ikerház, gyorsház, egyéb

vállalt szolgáltatások
villanyszerelés

Részletes ismertető
Villanyszerelési munkákat Vas megye és Győr-Moson-Sopron megye, Veszprém egész területén vállalunk

Vállaljuk családi házak , lakóházak, lakások, irodák, raktárak, szolgáltató üzletek teljeskörű elektromos kivitelezését, felújítását.

A kisebb villanyszerelési munkákat akár még aznap, vagy 1-2 napon belül elvégezzük:
* 
Biztosíték tábla csere 

* 
Lámpa felszerelés

* 
ZárlatkeresésLámpa felszerelés
Meglévő lámpatestek cseréje, új lámpatestek felszerelése, süllyesztett lámpatestek (spot) felszerelése. LED-es konyhai pultvilágítás felszerelése és bekötése. Irodai fénycsöves lámpatestek javítása, cseréje. Kültéri lámpatestek cseréje, javítása, mozgásérzékelőssé alakítása.


Zárlatkeresés
Hibakeresésnél és elhárításnál a hibák nagyobb része egy-két órán belül megoldható. Azonban van a hibáknak egy kisebb része, ami csak több órás keresés, és akár két szerelő mérései és keresései által tárható csak fel


Biztosíték tábla csere
Általában esztétikai okok vagy komoly hibajelenség esetén szokták csak kérni. Pedig lehetne ennek egy megelőző karbantartási oka is. A sok 10 éves eszközök általában nem töltik már be maradéktalanul védelmi fikciójukat. Önmagában egyébként a biztosítéktábla cseréje nem komoly műszaki előrelépés egy „elektromos hálózat életében” ennek még érdemes kiegészülnie a kötések ellenőrzésével, cseréjével. Az új biztosítéktábla később bővíthető új áramkörökkel és eszközökkel. Úgy, mint fi relé (életvédelmi relé) túlfeszültség védelem, különböző relék, időzítők.